ROMERO VITRO
Лабораторија за култура на ткиво
 

  •  
  •  

© 2006 SBW Romero Vitro

Цели

Нашите производи се распространети и се одгледуваат низ цел свет, од Израел до Холандија, од САД до Јапонија. Една од нашите цели е и презентирање и освојување на пазарите во Југоисточна Европа.

СБВ Ромеро Витро
Лабораторија за култура на ткиво

Илинденска бб
2310 Виница
Македонија
Телефони:

+389 (0)33 360 014
+389 (0)33 360 015
Факс:
+389 (0)33 360 013
e-mail: info@sbwmk.com